ADHD/ADD Fakta tankar Headline Animator

tisdag 25 januari 2011

Smarta poliser…………………………………

Jag fick ett samtal från polisen tidigt i går morse gällande utredningen av mordbrandsförsöket som jag blev utsatt för på Fridhemsgatan som inträffade april 2010. Jag fick frågan om jag hade dörrmattan som blev antänd kvar. Åklagaren ville tydligen ha den som bevis – något jag kan förstå. Men vad jag inte kan fatta är hur man kan eller rättare sagt klarar av att vara så trög å tro att jag hade den kvar nästan ett år efter händelsen. Jag vill jo absolut säga att jag tycker om å samla på grejer, men en dörrmatta som hade blivit bränd och alla gamla jobbiga minnen som följde med den – där går gränsen.

Jag berättade att polisen kom upp till mig vid brottstillfället å hämtade fimpen som var inslängd ,för DNA –analys. Dom såg mattan, men klantskallarna glömde å fota den.

Jag vet inte vad jag ska säga. Tror mitt ordförråd har tagit slut eller så är det bara för att jag är stum av – ja av hur det är det är möjligt att polisen missade å ta kort på mattan.

Dom skulle ta kort på dörren nu! Jag berättade  att jag inte bodde kvar på Fridhemsgatan så jag hoppas verkligen att dom är smarta nog att ringa på dörren till den som bor där nu innan dom börjar ta foton. Vad tror ni?!

tisdag 11 januari 2011

Till dom som förstörde min cykel

Ni tyckte säkert att det var kul å förstöra den, men jag ska berätta en sak. Ni kommer inte å tycka det är kul när jag får klarhet i vem ni är. Som jag alltid brukar säga: Sanningen kommer alltid fram förr eller senare . Å just nu är det 2 personer jag tänker på. Å jag vet att ni har läst om detta tidigare.

Sen ska jag berätta att det får ta den tid det tar. Men när tiden är inne så är den inne. Vill ni leva med denna ångest å oro till dess so fine.

måndag 3 januari 2011

Min cykel har vandaliserats

I går när jag skulle i väg handla på Willys så upptäckte jag att min cykel var borta. Men plötslig fick jag syn på ett cykeldäck vid garaskena som stack ut. Till min förfäran var det min cykel som låg där. Den var helt förstört. Framdäcket var trasigt å båda däcken var punkterade. Vajrarna till båda växlarna och bromsarna var utdragna. Någon hade skurit upp däcken med en kniv.

När jag säger någon så vet jag nu vem det var som gjorde det. Jag gick till ett ålderdomshem vi har över vägen för att höra om dom hade sätt nåt. Å det hade dom. Mina misstankar  vem det var slog in. Nu gäller det bara att konfrontera dom.

Antagligen får dom betala 4000 kr för vad cykeln kostade direkt till mig eller så är sista alternativet å polisanmäla dom. Pengarna får jag i vilket fall som helst!