ADHD/ADD Fakta tankar Headline Animator

fredag 25 februari 2011

“ Voxra har gett mig en mening med livet “

Nu har jag haft Voxra ett tag. Som jag tidigare skrev  att jag kom på mig själv att jag satt å småskrattade en kväll jag såg en film har kommit till ett stadie jag absolut inte hade förväntat mig. Min vardag har förändrat sig till det positiva med allt vad det innebär. Jag har fått nya vänner som jag bara älskar för att dom har gett mig så mycket glädje å ett innehåll i livet, en mening med livet med andra ord.

Hade jag inte mått så bra som jag gör nu och gett ut den utstrålningen av lycka så tror jag knappast att jag hade varit där jag är nu. Jag har tänkt efter ett tag vad som har förändrats efter att jag började med Voxra: Jag skrattar mera. Jag sover inte mitt på dagen. Jag är ute mycket mera. Jag umgås mycket med mina vänner. Jag har ingen ångest längre. Jag har inte inte varit inlagt på psyket. Med andra ord: “ jag känner mig levande “

3 kommentarer:

 1. Besök gärna denna nya sajt som på ett enkelt och lättförklarat sätt ger sanningen bakom våra moderna sjukdomar och är många till gagn.

  http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/gluten-kallan-till-vara-moderna.html

  SvaraRadera
 2. vad roligt att höra! Samma hände mig när jag började äta Voxra! :)

  Mvh A.K

  SvaraRadera
 3. Trevligt å höra! Det är flera jag känner som har börjat å använda Voxra. Dom flesta har samma uppfattning."Allt i ett paket" Mera oberoende känslor känner jag att den har gett mig. Å då menar jag självkänsla och framför-allt mitt självförtroendet har ökat. :)

  SvaraRadera