ADHD/ADD Fakta tankar Headline Animator

torsdag 10 mars 2011

Alla våldtäktsmän måste tvångs kastreras

                         Övergrepp

Nu har jag tröttnat på snacket om våldtäktsmän som frivilligt kan välja om dom vill steriliseras kemiskt. Jag har träffat många tjejer som har blivit våldtagna och det är inga roliga historier som berättas. Den som våldtar har ingen aning om vad han har gjort mot sitt offer. Ett så grovt övergrepp setter märke och skador för hela livet – främst i själen.

Hur i helvete tänker dom. Jag kan inte förstå hur det är möjligt å bara göra en sådan sjuk grej. Slå ned ej tjej å dra av henne byxorna och…. Jag klarar inte av å skriva hur resten går till för jag mår så illa av bara tanken.

Men nu får det för fan vara nog med daltande med dessa män som gång på gång genomför våldtäkter fast dom har varit inlåst och fått vård. Jag säger som jag tycker å det är inte snack om nå frivillig kemisk kastrering. Tvångskastrering måste till å då menar jag att kulorna ska skäras bort så det blir en permanent kastrering. Det är den ända 100 % garantien att den personen inte våldtar och förstör en kvinna till. Hur barbarisk det än kan låta så tycker jag att det ska göras utan bedövning. Det är inte mer än rätt så dom får känna på vad dom har gjort. Visst! Det gör ont – riktig smärta. Men en liten smärta jämt i mot vad tjejerna som ni har förstört – för resten av livet!!!

Så sluta å dalta med dessa svin å gör nåt riktigt åt saken. Om ingen förändras å våldtäktsmän som upprepade gånger får sina återfall å fortsätter å förstöra livet för tjejerna tycker jag att dom som stiftar lagen eller rättare sagt lagarna är medskyldig till brott. Det är vad jag tycker - å det står jag för!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar