ADHD/ADD Fakta tankar Headline Animator

måndag 27 december 2010

Voxra har verkligen hjälp mig

Jag är verkligen överraskat över hur snabbt voxra började fungera positivt. Bara på några veckor märkte jag en förändring. Hur jag märkte det? Jo jag satt å tittade på tv:en en kväll å märkte efter ett tag att jag skrattade åt nåt som var roligt. Detta var ett tag sen tänkte jag för mig själv. Vad händer? Vad nu detta? Hur kan jag plötslig känna mig levande igen.

Efter lite grubblande gick det upp ett ljus för mig. Voxra hjälper! Förut har jag haft efexor men den vart jag så sprattlig av å fick huvudvärk. Jag vill verkligen rekommendera Voxra till andra. Den har inte alls dom biverkningar som andra gamla beprövade antidepressiva medikamenter har. Dessutom fungerar den snabbt å då känner jag mig säkrare på att inte jag ska må dåligt innan den slår till. Många andra antidep kan man jo bli självmordsbenägna av i början men nåt sånt upplevde inte jag med denna. Å då vill jag påpeka att jag har provat det mesta innan.

1 kommentar:

  1. Besök gärna denna nya sajt som på ett enkelt och lättförklarat sätt ger sanningen bakom våra moderna sjukdomar och är många till gagn.

    http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/gluten-kallan-till-vara-moderna.html

    SvaraRadera